Les MenusDegustatiemenu
DegustatiemenuLes MenusDegustatiemenuLes MenusDegustatiemenu
Drukken

Degustatiemenu

Degustatie menu 58 / 68 (wijnformule 35)

 

Sint Jacobsschelpen van Dieppe

Krokante Kool en varkenspootkroketje

Vis van de dag

Oestersaus met pekannoten en morilles

kalfszwezerik

Linguine carbonara/truffel

Filet van reebok

  Saus van rode wijn

                                         Selderij, en notenkroket                                   

Dessert

Onze menu’s worden per  tafel geserveerd. Allergieën mag  u bij bestelling doorgeven.

 

 

                                           Marktmenu 48 / 58 *   (wijnformule 35)

                                                      Crème van aardperen

                                                         Gebakken ganzelever

                                                           Vis van de dag

                                                        Saus van champagne

                                                        Fetucini met truffels *

                                                       Filet van wilde eend 

                                     Reductie van charlotten, zoete aardappelen en licht geconfijte druiven 

                                                                                        Dessert

L'Affenage - Restaurant & Hôtel - B-6997 Blier (Erezée) - Tél: +32/86/47.08.80