La CarteLa Carte
La CarteLa CarteLa CarteLa CarteLa Carte
Drukken

La Carte

U kan onze bereidingen ook afzonderlijk kiezen

Voorgerechten

Krokant van konijn,  sinaassaus,  salade                                                                        22€

Terrine van ganzelever, gelei van  vlierbesbloemen                                                       23

Gebakken ganzelever, Mechelse aperges                                                                       35 €

kalfszwezerik, bruine saus met zachte kruiden                                                               32

Taartje met pesto van olijven, mozarella, geconfijte tomaat, filet van rode poon,

pesto van basilicum                                                                                                      22€

Kabeljouwfilet , kreeftesaus, pastinaak                                                                            26 €

Baarsfilet met emulsie van daslook                                                                                  26€

Sint Jacobsschelpen van Dieppes                                                                                    22

Duo van kalfszwezerik en sint Jacobsschelpen , kreeftesaus, varkenspootkroketje  32

Hoofdgerechten

Eendeborst, jus met zachte kruiden, polenta, pureenvan zwarte wortelen                    23

Lamscarre, gnocchi,  saus van rozemarein                                                                       35 

Kabeljouwfilet, spinazie, kokkels                                                                                        32 

Baarsfilet , daslookemulsie                                                                                                 32

Kalfszwezerik, roomsausje, paddestoelen                                                                         39 

desserts  12 €

Chocoladegebak

Dame Blanche 

Tiramissu 

citroentaartje 

L'Affenage - Restaurant & Hôtel - B-6997 Blier (Erezée) - Tél: +32/86/47.08.80