Rue Croix-Henquin, 7 6997 Érezée (Belgique) M.  info@affenage.be T.  +32 (0)86 45 52 02

Welkom op de kasteelboederij van Blier, Erezée, het hartje van de Ardennen op een boogscheut van Durbuy.

De eerste vraag die opkomt is: wat betekent Affenage? Dit klassieke franse woord is nu minder in zwang . Het komt van het woord „foin“, hooi en duidt op een opslagplaats van hooi en stro, een plaats waar de paarden kunnen eten en uitrusten zoals de ruiters, een “relais”, een afspanning , zoals meerdere kasteelboerderijen in de streek.

Wij hebben de “Affenage” omgevormd tot een gezellig domein met cosy kamers en gastronomisch restaurant, deel van de aanpalende kasteelboerderij en kasteel.

Een prettig verblijf in de Ardennen

De cosy kamers van l’Affenage ontvangen u voor een verlijf in gezelligheid en comfort. Vol historiek zijn ze minutieus gedecoreerd in een moderne stijl met repect voor het authentieke cachet van het huis. In zo een uitzonderlijk kader is iedere kamer uniek. In een conviviale sfeer toont iedere kamer zachte tinten voor gezelligheid en comfort waar u zich thuisvoelt.

Philippe Vanderlinden bewerkt verfijnd nobele en lokale seizoensprodukten voor een eigentijdse keuken voor een gastronomisch weekend.Wij halen het onderste uit de kan om een lokaalgetinte en inventieve keuken te brengen volgens de seizoenen. Kom aan tafel voor een geraffineerd diner met z’n tweetjes of in groep. Catherine en Yves begeleiden u graag.